Werkwijze

Van wens naar
droomtuin

Het creëren van uw droomtuin is een proces dat uit verschillende fasen bestaat. Vanaf het eerste inventarisatiegesprek tot aan de oplevering van het resultaat is het belangrijk om aandacht te besteden aan elk detail om ervoor te zorgen dat uw tuin volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bij Herkert Hoveniersbedrijf werken wij met een duidelijk stappenplan. U wordt betrokken bij de verschillende fasen en we helpen u bij elke stap om ervoor te zorgen dat u uw perfecte tuin krijgt.


1. Uw wens is ons uitganspunt


Inventarisatiegesprek

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap in het ontwerpproces. Tijdens dit gesprek bespreken we uw  ideeën en wensen voor uw tuin waardoor wij een goed zicht krijgen op uw persoonlijke stijl en smaak. We zullen u ook vragen stellen over uw budget en tijdschema om ervoor te zorgen dat we een plan opstellen dat perfect bij uw behoeften past.


2. Van wens naar ontwerp


Ontwerpproces

Na het inventarisatiegesprek beginnen we met het ontwerpproces. Onze ontwerpers zullen een plan maken dat rekening houdt met en volledig aangepast is op uw persoonlijke stijl, de grootte en vorm van uw tuin en uw budget. We nemen ook uw ideeën en feedback hierin mee om ervoor te zorgen dat we uw droomtuin kunnen creëren.


Materiaalkeuze

De volgende fase is de materiaalkeuze. We zullen samen met u de juiste materialen kiezen, zoals stenen, tegels, hout en verlichting. We zullen u adviseren over welke materialen het beste bij uw stijl en budget passen en ervoor zorgen dat de materialen duurzaam zijn en weinig onderhoud vereisen.


Beplanting

Beplanting is een van de belangrijkste elementen in uw tuin. We zullen ervoor zorgen dat de beplanting perfect past bij uw stijl en smaak. Hierbij houden we ook rekening met de locatie en omgeving van uw tuin. We zullen u adviseren over welke planten het beste groeien in uw tuin en hoe u ze het beste kunt onderhouden.


3. De aanleg kan beginnen


Tuinaanleg

Als het ontwerpproces voltooid is kunnen we beginnen met de daadwerkelijke tuinaanleg. Onze hoveniers zijn experts in het aanleggen van tuinen en zorgen ervoor dat elk detail wordt verzorgd, van de bestrating tot de beplanting. We zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat uw tuin binnen de gestelde tijd en het beoogde budget wordt voltooid.


4. Oplevering van uw tuin


Tuinonderhoud

Tot slot is tuinonderhoud de sleutel tot het behouden van uw prachtige, nieuwe tuin. In een onderhoudscontract maken we afspraken over het regelmatig onderhoud van uw tuin en bijvoorbeeld snoeiwerkzaamheden. Onze professionele hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door op zijn best uitziet en dat uw planten gezond en gelukkig blijven.

Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina