All-in tuinonderhoud


volledig ontzorgd met ons all-in tuinonderhoud

Volledig ontzorgd
met ons all-in tuinonderhoud

Als eigenaar van een tuin of buitenruimte wilt u natuurlijk dat deze er altijd prachtig uitziet en goed onderhouden wordt. Het onderhouden van een tuin of buitenruimte kan echter veel tijd en moeite kosten, vooral als u niet de juiste kennis en gereedschappen heeft. U kunt uw tuinwerk ook uit handen geven. Herkert Hoveniersbedrijf biedt onderhoudscontracten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierin is geregeld dat wij op regelmatige basis uw tuin of buitenruimte onderhouden voor een vast bedrag per maand. Dit kan variëren van het maaien van het gazon tot het snoeien van bomen en struiken, het onkruidvrij houden van de beplanting en het bemesten van uw tuin. Door het afsluiten van een onderhoudscontract hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tuin en kunt u genieten van een prachtig verzorgde buitenruimte.


Voordelen onderhoudscontract

Geen zorgen over het onderhoud van uw tuin of buitenruimte.
Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd prachtig uitziet en goed onderhouden wordt.

Geld besparen.
Door regelmatig onderhoud voorkomt u dat uw tuin overwoekerd raakt met onkruid en dat bomen en struiken te groot worden. Hierdoor voorkomt u grote renovaties en bespaart u op de lange termijn geld.

Tijd besparen.
Het onderhouden van uw tuin of buitenruimte kan veel tijd en moeite kosten, vooral als u niet de juiste kennis en gereedschappen heeft. Een onderhoudscontract bespaart u deze moeite waardoor u uw tijd kunt gebruiken voor andere belangrijke zaken in uw leven of bedrijf.


Particuliere onderhoudscontracten

Voor particuliere klanten bieden wij verschillende soorten onderhoudscontracten aan die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften en wensen. Onze onderhoudscontracten variëren van eenmalige onderhoudsbeurten tot regelmatig terugkerende onderhoudsbeurten, bijvoorbeeld maandelijks, tweemaandelijks of per kwartaal. Door regelmatig onderhoud voorkomt u dat uw tuin of buitenruimte overwoekerd raakt met onkruid en dat bomen en struiken te groot worden. Hierdoor blijft uw tuin er altijd verzorgd en aantrekkelijk uitzien.


Zakelijke onderhoudscontracten

Voor zakelijke klanten bieden wij maatwerk oplossingen op basis van de specifieke behoeften en wensen van uw bedrijf. Wij begrijpen dat u als ondernemer niet altijd tijd heeft om uw bedrijfstuin of buitenruimte te onderhouden. Onze zakelijke onderhoudscontracten kunnen variëren van het onderhouden van kleine plantenbakken tot het onderhouden van grote bedrijfstuinen en groenvoorzieningen. Wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte er altijd netjes en verzorgd uitziet, zodat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft.

Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina