Ons Team

Jurgen Herkert

Jurgen is eigenaar van Herkert Hoveniersbedrijf en neemt als tweede generatie dit bedrijf met veel plezier en passie over. Jurgen is een vakbekwaam ingenieur tuinontwerper en hovenier. Jurgen komt graag bij u thuis langs om uw tuinideeën en wensen te vertalen naar een mooi tuinontwerp. Jurgen heeft veel passie voor het vak en maakt vele mooie ontwerpen voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Jurgen heeft vernieuwende ideeën en staat open voor nieuwe uitdagingen. De tuinen moeten volgens hem zowel functioneel als uitdagend ontworpen en uitgevoerd worden.

Fred Herkert

Fred is oprichter en eigenaar van Herkert Hoveniersbedrijf. Al jaren is hij het vertrouwde gezicht voor al uw tuinvragen, -onderhoud, -aanleg en -ontwerpen in de omgeving van Zwolle. Fred komt bij u thuis langs om wensen voor uw tuin en/of onderhoud door te nemen. Fred zijn grootste passie is toch wel het werken in de tuin en het groen en houdt zich voornamelijk bezig met het onderhoud.

Michael

Michael is vakbekwaam hovenier. Michael is breed inzetbaar voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. Het opbouwen van een nieuwe tuin met het aanbrengen van sierbestrating is zijn specialiteit en dit wordt ook met uiterste precisie uitgevoerd. Daarnaast is het knippen van lei-bomen en struiken zijn passie waarin hij veel uitdaging haalt.

Luuk

Luuk is vakbekwaam hovenier. Luuk is breed inzetbaar voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. Zijn specialiteiten zijn het aanleggen van beregeningsinstallaties, het aansluiten van tuinverlichting en het onderhouden van uw tuinen.

Marnix

Marnix is een vakbekwaam hovenier en gecertificeerd European Tree Worker. Marnix is breed inzetbaar voor zowel tuinaanleg als tuinonderhoud. Daarnaast klimt hij als boomverzorger de boom in voor vakkundige snoeiwerkzaamheden, boomcontrole en het verwijderen van bomen.

Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina