Ons Team

Jurgen Herkert

Jurgen is eigenaar van Herkert Hoveniersbedrijf en de tweede generatie die het bedrijf met veel plezier en passie overneemt. Jurgen is een vakbekwaam ingenieur tuinontwerper en hovenier. Ik kom graag bij u langs om uw tuinideeën en wensen te vertalen naar een mooi tuinontwerp. Jurgen heeft veel passie voor het vak en maakt vele mooie ontwerpen voor particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Hij heeft vernieuwende ideeën en staat open voor nieuwe uitdagingen. De tuinen moeten zowel functioneel als uitdagend ontworpen en uitgevoerd worden.

Fred Herkert

Fred is oprichter en eigenaar van Herkert Hoveniersbedrijf. Al jaren is hij het vertrouwde gezicht voor al uw tuinvragen, -onderhoud, -aanleg en -ontwerpen in de omgeving van Zwolle. Fred komt bij u thuis langs om wensen voor uw tuin en/of onderhoud door te nemen. Fred zijn grootste passie is toch wel het werken in de tuin en het groen en houdt zich voornamelijk bezig met het onderhoud.

Michael

Michael is vakbekwaam hovenier. Je komt Michael tegen in de aanleg van tuinen en  in het groenonderhoud van uw tuin. Het opbouwen van een nieuwe tuin is zijn specialiteit en dit wordt ook met uiterste precisie uitgevoerd. Daarnaast is het knippen van lei-bomen en struiken zijn passie waarin hij veel uitdaging haalt.

Luuk

Luuk is vakbekwaam hovenier. Je komt Luuk tegen in zowel de aanleg van tuinen als in het onderhouden van uw tuinen. Zijn specialiteiten zijn het aanleggen van beregeningsinstallaties, het aansluiten van tuinverlichting en het onderhouden van uw tuin.

Siem

Siem is hovenier. Je komt Siem tegen in de aanleg en onderhoud van tuinen. Zijn specialiteiten zijn het verwerken van sierbestrating en het bouwen van verhoogde borders. In het onderhoud is het snoeien van hagen en heesters zijn passie.

Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina