Tuinaanleg


van ontwerp naar actie

De aanleg van een tuin
is een proces van creatie


Deskundig advies

Tuinaanleg is een belangrijk onderdeel van het creëren van een tuin die perfect past bij uw huis of bedrijf en uw persoonlijke smaak. Herkert Hoveniersbedrijf uit Zwolle is een ervaren en betrouwbare partner voor het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin in Zwolle en omgeving. Wij geven u graag deskundig advies en brengen u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Met ons team van experts kunnen wij uw wensen omzetten in een prachtig resultaat. Door het combineren van verschillende elementen en materialen maken wij uw tuin tot een harmonieus geheel.


Schutting

Een schutting is niet alleen functioneel om privacy te creëren, maar kan ook een decoratief element zijn in uw tuin. Wij plaatsen uw schutting voor aantrekkelijke tarieven. Tevens zijn wij leverancier van Woodvision en Hillhout tuinproducten. Deze leveranciers hebben de collectie onderverdeeld in verschillende productgroepen o.a. tuinschermen, pergola’s, hekken, overkapping en blokhutten. Deze producten hebben een kwaliteitsgarantie van 10 jaar. Voor projecten kunnen wij een zeer scherpe aanbieding maken.


Grondbewerking

Bij een nieuwe aanleg van uw tuin is het belangrijk om de grond diep te laten doorspitten. Met name op zware kleigrond is het van belang om storende lagen te doorbreken. Door een goede grondbewerking toe te passen, kunnen bomen en planten zich goed wortelen. Indien dit niet gebeurd kan er bij overvloedige regenval veel water blijven staan, met het gevolg dat uw beplanting wegrot. Wij adviseren daarom de toplaag van uw tuin licht te frezen en te mengen met compost, rivierzand of tuinturf. Ook kunt u overwegen om een drainagesysteem aan te leggen.


Pergola

Een pergola is een prachtige toevoeging aan uw tuin en kan worden gebruikt als overkapping voor een zithoek of als ondersteuning voor klimplanten. Door het toevoegen van een pergola creëer je meer diepte en schaduw in uw tuin. Onze pergola’s zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal en aluminium.


Sierbestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuinaanleg. Er zijn verschillende toepassingen van materiaal en afmetingen mogelijk. De materialen zijn uit te zoeken bij een zeer overzichtelijke showtuin van onze leverancier. U kunt kiezen voor natuursteen of diverse betonproducten.


Vlonders

Vlonders zijn een stijlvol alternatief voor traditionele terrastegels en kunnen uw tuin een moderne uitstraling geven. Wij bouwen vlonders in verschillende houtsoorten en afmetingen die passen  bij uw smaak en wensen.


Beplanting, bomen en heesters

Beplanting, bomen en heesters zijn de finishing touch van uw tuinaanleg. Wij bieden een ruime keuze aan planten en bomen als bijvoorbeeld haagconiferen die passen bij uw smaak en die zorgen voor een groene uitstraling van uw tuin. Wij leveren ook tuinturf als bodemverbeteraar. Verder kunnen wij meerjarige planten leveren en inplanten, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van een prachtige tuin.


Muurelementen

Muurelementen zijn niet alleen functioneel om hoogteverschillen in uw tuin op te vangen, maar kunnen ook gebruikt worden als decoratief element. Wij bieden verschillende soorten muurelementen aan, zoals betonnen elementen, natuursteen en stapelblokken.


Gras en gazon

Gras en een gazon zorgen voor een groene uitstraling in uw tuin en zijn perfect voor kinderen om op te spelen. Wij kunnen graszoden leggen of een gazon zaaien, passend bij de grootte van uw tuin en uw wensen.

Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina