Tuinonderhoud


uw tuin in topconditie

Geniet ieder seizoen van
periodiek onderhoud

Tuinonderhoud is een belangrijk aspect voor het behoud van een mooie en gezonde tuin. Het kan een tijdrovende taak zijn die veel kennis en ervaring vereist. Dat is waarom Herkert Hoveniersbedrijf uit Zwolle graag zijn expertise en ervaring aanbiedt om te helpen bij het onderhouden van uw tuin.
Wij bieden verschillende professionele tuindiensten aan om ervoor te zorgen dat uw tuin er blijft uitzien zoals u zich had voorgesteld. Het onderhoud van uw tuin omvat onder meer het verwijderen van onkruid, snoeien van bomen en struiken, bladruimen, verticuteren, bemesten, knippen van hagen, vijveronderhoud en het reinigingen van de (sier)bestrating.


Professioneel en duurzaam

Onze hoveniers werken met de beste gereedschappen en materialen om ervoor te zorgen dat uw tuin op de juiste manier wordt onderhouden. We gebruiken alleen milieuvriendelijke en duurzame producten om ervoor te zorgen dat uw tuin niet alleen mooi blijft, maar ook gezond blijft voor de toekomst. Verder zijn onze hoveniers altijd beschikbaar om u te adviseren over het tuinonderhoud.


Professioneel en duurzaam

Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina