Hovenier in Hasselt


Hovenier Hasselt

Bent u op zoek naar een hovenier in Hasselt die uw tuinwensen werkelijkheid kan maken? Herkert Hoveniersbedrijf is uw betrouwbare partner voor alles wat met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud te maken heeft. Ons team van ervaren en deskundige hoveniers staat klaar om uw droomtuin te creëren, of het nu gaat om een particuliere tuin, bedrijfstuin of openbaar groen. Wij begrijpen als geen ander dat uw tuin een belangrijk verlengstuk van uw leefruimte is. Daarom streven wij ernaar om samen met u een prachtige en functionele buitenomgeving te realiseren waar u jarenlang van kunt genieten.

Werkt met de beste materialen en technieken

Klantgericht en professioneel

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud


Waarom kiezen voor Herkert Hoveniersbedrijf?

Ervaring en vakmanschap: Met jarenlange ervaring in het vak en een team van goed opgeleide hoveniers kunnen we met trots zeggen dat we expert zijn op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze passie voor groen vertaalt zich in hoogwaardig vakmanschap bij elke opdracht die we uitvoeren.

Persoonlijke aanpak: Bij Herkert Hoveniersbedrijf geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen, ideeën en budget en vertalen deze naar een uniek tuinontwerp dat perfect bij uw smaak en de omgeving past. Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Creativiteit en innovatie: We zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tuinbranche. Onze ontwerpen zijn creatief en innovatief en sluiten aan bij moderne en klassieke stijlen, afhankelijk van uw voorkeur.

Toren van Hasselt


Waarom kiezen voor een hovenier uit de regio Hasselt?

Als een gevestigd hoveniersbedrijf vlakbij Hasselt zijn we goed bekend met de specifieke kenmerken en uitdagingen van de regionale tuinen. We begrijpen het lokale klimaat, de bodemgesteldheid en welke planten en bomen het beste gedijen in deze omgeving. Dit stelt ons in staat om doelgericht advies te geven en een tuin te creëren die perfect past bij de omgeving en uw persoonlijke wensen.


Hovenier Hasselt – Neem vrijblijvend contact op!

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare hovenier uit de regio Hasselt, bent u bij Herkert Hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om uw tuinplannen te bespreken. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend(e) gesprek en offerte. Samen maken we van uw tuindroom een prachtige realiteit!


In 4 stappen naar een fantastische tuin

  • Uw wens is ons uitgangspunt
  • Van wens naar ontwerp
  • De aanleg kan beginnen
  • Oplevering van uw tuin!
Deze website gebruikt cookies. Lees meer hierover op de privacy pagina
Privacy pagina